Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Είπε ο Γιώργος απ το Λονδίνο: Η Ελλάδα "εν κινδύνω" ... Φέρτε μου ενα μαντολίνο...

Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι η ίδια η επιβίωση της χώρας τίθεται εν κινδύνω, την ώρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με απεργίες, δραστικές περικοπές στον προϋπολογισμό και πιέσεις από τις Βρυξέλλες για τη σταθερότητα του ευρώ.
"Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ επώδυνη. Πρόκειται για την επιβίωση της χώρας μας", δήλωσε ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο περιοδικό Spiegel, το οποίο κυκλοφορεί με ημερομηνία της Δευτέρας.


Σχόλιο:
Στην αρχή, έλεγε το ΠΑΣΟΚ:  "Λεφτά υπάρχουν", "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα"!!
Μετά από 2 μήνες ανακάλυψαν τους κερδοσκόπους, τη διεθνή συνωμοσία, την επίθεση κατά της Ελλάδας ..
Πρόσφατα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ ότι η επίθεση τελικά γίνεται κατά του Ευρώ.
Στην συνέχεια μας προέκυψε απώλεια τμήματος της εθνικής κυριαρχίας (άραγε ποιανού τμήματος).
Προχθές ο Κος Γερουλάνος αναφέρθηκε στα ασήκωτα βάρη του Πρωθυπουργού.
Και φτάσαμε στην χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού "ότι η ίδια η επιβίωση της χώρας τίθεται εν κινδύνω"
Ρε δεν αφήνετε την πλάκα, τις δηλώσεις στα κανάλια και τις "παπαρομπουρδολογίες", να κάνετε καμιά δουλειά, και να πάρετε άμεσα μέτρα και αποφάσεις.

Είπε ο Γιώργος απ το Λονδίνο:
Η Ελλάδα "εν κινδύνω"...

Φέρτε μου ένα Μαντολίνο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.