Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

Επιστολών το Ανάγνωσμα

Απόσπασμα της  χθεσινής συνέντευξης τύπου του Κου Πεταλωτή .

ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΣ: Ισχύει ότι ο Πρωθυπουργός έστειλε απαντητική επιστολή στον κ. Γκρουέφσκι για την επίσκεψή του στα Σκόπια; Και αν ναι, τι περιεχόμενο έχει αυτή;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Βεβαίως. Υπάρχει απαντητική επιστολή. Την επέδωσε, χθες, η ελληνική πλευρά προς την πλευρά των Σκοπίων. Και απαντά ο κ. Πρωθυπουργός ότι θα μπορούσε να γίνει δεκτή η πρόταση για επίσκεψη στα Σκόπια. Μια τέτοια επίσκεψη όμως, πρώτα απ` όλα θέλει μια καλή προετοιμασία και βεβαίως υπάρχουν και κάποιες στοιχειώδεις προϋποθέσεις που πρέπει να διασφαλιστούν. Επίσης, στην επιστολή αυτή αναφέρει ότι πρέπει ο δημόσιος λόγος και των δύο πλευρών να είναι πιο προσεχτικός. Εμείς, στην προκειμένη περίπτωση απευθυνόμαστε, βέβαια, στην πλευρά των Σκοπίων. Και η καλή γειτονία προϋποθέτει βέβαια και άλλου είδους σχέσεις.

Σχόλια:
Σήριαλ έχουν γίνει αυτές οι επιστολές του Πρωθυπουργού !!!
Μάλλον θα προσπαθούν να ενισχύσουν τα ΕΛΤΑ...
Έχω μερικές απορίες: 
  • Τι λένε αυτές οι επιστολές; την ερώτηση την έκανε και ο δημοσιογράφος αλλά απάντηση δεν πήρε
  • Ανέφερε ο Κος Πεταλωτής "ότι πρέπει ο δημόσιος λόγος και των δύο πλευρών να είναι πιο προσεχτικός" αναφερόμενος στα Σκόπια. Γιατί τα "μαλώνουμε" τα παιδιά; έκαναν κάτι που μας πείραξε ; τι να προσέχουν ;;
Μήπως οι "άλλοι" ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε ;;


Παρεμπιπτόντως εκείνη την περίφημη επιστολή προς Ερντογάν ,  


πότε θα τη δημοσιοποιήσετε όπως δημόσια είχατε δηλώσει 
( Press Briefing, 09-11-26 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.