Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη,τα έργα κατασκευής ΘΑ ξεκινήσουν μετά από έξι μήνες;;


Σύμφωνα με το ΑΠΕ   ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στο Ρωσικό Κρατικό Πρακτορείο "Ρία Νόβοστι", αναφερόμενος στον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, είπε ότι τα έργα κατασκευής του μπορούν να ξεκινήσουν μέσα σε έξι μήνες.
"Το θεσμικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για τις επιδράσεις στο περιβάλλον και η συμφωνία για το τράνζιτ μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες και οι κατασκευαστικές εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως μετά από αυτό", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Σχόλιο:
Άντε να παίρνουν σειρά τα μεγάλα έργα...
Μόλις τελειώσουν τα έργα στα Τέμπη, συνεχιστεί η εκτροπή του Αχελώου, θα καταπιαστούμε και με τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη.
Όπως είπε και ο Κος πρωθυπουργός, οι έρευνες για τις επιδράσεις στο περιβάλλον και η συμφωνία για το τράνζιτ, μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες...
Να οργανώσετε και μια διαβούλευση για το θέμα, έτσι να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.. 

 ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Σχόλια

  1. Μέχρι τότε όλο και κάτι άλλο θα σκευτούμε να το πάμε λίγο ακόμα πίσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.