Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Παραλίγο τραγωδία στον Κάβο Γκρέκο

 

Κι ενώ διασκέδαζαν εκατοντάδες Κύπριοι, σήμερα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά, ομάδα νεαρών που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πήραν την καραμπίνα που είχαν μαζί τους και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα. Τα σφαιρίδια έπληξαν δύο άτομα που διασκέδαζαν σε κοντινό σημείο με τις οικογένειές τους.
Στην περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες, επικράτησε πανικός. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών, που προξένησαν το κακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.