Ο "Στρατηλάτης" Γιώργος.. ΘΑ ξαναπάρει πίσω την Εθνική Κυριαρχία

 

Η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ καμιά βοήθεια και δεν θα χρειαστεί βοήθεια στο μέλλον (He said Greece convinced his EU partners “we mean business”, adding that his country had “never asked for any help” and “will not be needing help” in the future)
 echo news

 Ο κ.Παπανδρέου ερωτηθείς «αν η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε την εμπλοκή του ΔΝΤ στην «τριπλή» επιτήρηση της Ελλάδας» είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει από καιρό ζητήσει την συνεργασία με το ΔΝΤ σε θέματα τεχνικής φύσης».
ο πρωθυπουργός είπε «προ διμήνου ζήτησα προσωπικά από τον Ντομινίκ Στρος Κάν τεχνική υποστήριξη. Έχουμε μπει σε διαδικασία επιτήρησης, δεν το κρύβω. Έτσι όπως διαχειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας, το έχω πει, και αυτό πρέπει να το ξαναπάρουμε πίσω, με την αξιοπιστία μας, το πρόγραμμά μας και την συμβολή του καθενός ανάλογα με τις δυνατότητές του». 
«Τα χρήματα τα αναζητούμε στις αγορές» είπε απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο πρωθυπουργός, ενώ σε ότι αφορά το τι απαντά σε αυτούς που αντιδρούν είπε ότι «κατανοώ τις δυσκολίες του καθενός, η χώρα αυτή την στιγμή περνά μια από τις χειρότερες κρίσεις, το θέμα είναι αν θα συμβάλλουμε στην έξοδο από την κρίση ή θα σταθούμε απέναντι στις προσπάθειες αυτές, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία για να χτυπήσουμε χρόνια προβλήματα».  


Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που συνδέουν τις συμφωνίες της Ελλάδας με Γαλλία και Γερμανία για αγορά οπλικών συστημάτων, ο πρωθυπουργός είπε ότι «θα ήταν περίεργο να κάνουμε μια προσπάθεια δημοσιονομικής εξοικονόμησης και, την ίδια στιγμή, να αγοράζουμε οπλικά συστήματα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». 

Σχόλιο:
Σας είπε κανείς Κε Πρωθυπουργέ ότι είμαστε μ@λ@κες;
Σας ζήτησε κανένας να μας "παραμυθιάζετε" και να παίζετε με τις ελπίδες που ελληνικού λαού, όταν λέγατε "Λεφτά υπάρχουν"..., αλλά «Τα χρήματα τα αναζητούμε στις αγορές»

Τώρα τι μας λέτε: Δυστυχώς επτωχεύσαμε, Έχουμε μπει σε διαδικασία επιτήρησης, δεν το κρύβω. 
Η Ε.Ε μας στηρίζει, αλλά δεν ζητήσατε και ούτε πρόκειται να ζητήσετε βοήθεια. Παράλληλα δηλώνετε ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει από καιρό ζητήσει την συνεργασία με το ΔΝΤ σε θέματα τεχνικής φύσης»
Αναφέρεστε σε αξιοπιστία, για ποια αξιοπιστία μιλάτε και εθνική κυριαρχία που θέλετε να την πάρετε πίσω με το πρόγραμμά σας!!!!
Σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεστε; To προεκλογικό; Το πρόγραμμα σταθερότητας; ή τo 3ο (το μακρύτερο) πρόγραμμα;
Για 3 μήνες "κοιμόσαστε" τον ύπνο του δικαίου τα spread χτύπησαν ταβάνι, μιλάγατε για επίθεση κερδοσκόπων και για υπονομευτές της Ελλάδας και δεν είχατε καταλάβει ότι είμαστε ο "δούρειος ίππος" της Ε.Ε.
Δεν είχατε καταλάβει ότι η επίθεση τελικά ήταν κατά της συνοχής της Ε.Ε και του Ευρώ!!
Γιατί άλλο πράγμα η επίθεση σε ΜΙΑ ΧΩΡΑ (μεμονωμένο περιστατικό) και άλλο η επίθεση στην Ε.Ε.
Τα καλά τα άφησα για το τέλος φίλοι μου :

Ο "Στρατηλάτης" Γιώργος.. ΘΑ ξαναπάρει πίσω την Εθνική Κυριαρχία

Σχόλια

  1. μην γρινιαζετα ρε παιδια,ο ανθρωπος λεει και μερικες αληθειες,οτι τον ψηφησαμε με 10%διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.