Ζωή γλυκιά σαν όνειρο περνά η Άντζελα – Απολαύστε παρουσίαση κυβερνητικού έργου από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επι τη ευκαιρία της διεθνούς έκθεσης τουρισμού «BΙΤ» (Borsa Internazionale del Turismo) του Μιλάνου η Άντζελα Γκερέκου πραγματοποίησε ακόμη ένα ταξιδάκι αναψυχής έχοντας την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη Σκάλα του Μιλάνου από τον Διευθυντή και τον Έλληνα casting manager Ηλία Τζεμπετονίδη

Για να μην θεωρηθεί ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τις χλιδάτες απολαύσεις των προνομιούχων της πολιτικής ζωής , Α. Γκερέκου πραγματοποίησε και μια συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού της Νότιας Αφρικής (ναι καλά διαβάσατε) με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις γενικού περιεχομένου για θέματα τουρισμού και συμφώνησε στην περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων (?) ενόψει του «Μουντιάλ 2010».... να’χαμε να λέγαμε δηλαδή (*) .

Αφορμή για την παρούσα ανάρτηση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ στάθηκε το υπέροχο άρθρο των ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλαδή ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ που ενώθηκαν σε μια ανώνυμη εταιρεία του δημοσίου με την επωνυμία " ΑΠΕ-ΜΠΕ "

Το εν λόγο άρθρο των ΑΠΕ-ΜΠΕ το είδαμε στο kathimerini.gr και σκάσαμε στα γέλια με την απίστευτη ενημέρωση-παρουσίαση κυβερνητικού έργου της Α.Ε. του δημοσίου ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απολαύστε κρατική ενημέρωση….


(*) Σύμφωνα με το εν λόγο άρθρο , ο υπουργός Τουρισμού της Νότιας Αφρικής ζήτησε τη συνδρομή της Ελλάδας για τη μεταφορά τεχνογνωσίας (!) και εμπειριών (!) από τις επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει η χώρα μας, και ιδιαίτερα ( το και ιδιαίτερα που κολλάει;;) των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004, και διερευνήθηκε η δυνατότητα για άμεση αποστολή Ελλήνων παραγόντων του τουρισμού στη Νότια Αφρική και αντίστροφα, ( μπέρδεμα ) ώστε να υπάρξει (λέει) μια δημιουργική συνεργασία, επωφελής (!) και για τις δύο χώρες. (?)
Στη συνέχεια… η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Άντζελα Γκερέκου, παρέστη στη (χλιδάτη) δεξίωση που παρέθεσε η υπουργός Τουρισμού της Ιταλίας, κ. Michela Vittoria Brambilla (όχι για την Άντζελα αλλά για όλους τους εκπροσώπους ξένων χωρών) και έτσι (πάντα κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ ) η υφυπουργός μας είχε την ευκαιρία (μέσα στη δεξίωση) να συνομιλήσει με υπουργούς και παράγοντες του τουρισμού από πολλές χώρες και διερεύνησε τις δυνατότητες (!) για ανάληψη κοινών (?) πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.(ΑΠΕ-ΜΠΕεεεεεε)

Ξανά αέρα κουβέντα δηλαδή , αφού εκεί που καλοτρώγανε και αλληλογνωριζότανε όλοι τους , μόνο λέξη για τον τουρισμό δεν θα είπανε.


Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο ... την υπουργό Τουρισμού της Ιταλίας, είχε εκτεταμένη συζήτηση στην οποία διαπιστώθηκε η διάθεση περαιτέρω συνεργασίας, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο διεθνούς οικονομικής κρίσης, καθώς ο τουρισμός κα ο πολιτισμός, μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα και για τις δύο χώρες. ( Μα τι αντικειμενική ενημέρωση …. Νόημα δε βγάζει κανείς )

Και το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεχίζει….


Επίσης, η κ. Γκερέκου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Μορφωτικού Κέντρου, κ. Νικόλαο Βελισιώτη. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου,(Αιγύπτου;;;) για θέματα συνεργασίας των δύο χωρών. (!)

Μήπως τελικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων ;;;;

Διότι ο τρόπος παρουσίασης των ταξιδιών αναψυχής της κ. Γκερέκου όσο κι αν «σαλτσαριστεί» πάλι η ουσία δεν αλλάζει.

Και για να καταλάβετε ποιο καλά τι εστί ενημέρωση απο ΑΠΕ-ΜΠΕ ...
Είναι όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τις κυβερνητικές αποστολές για να καλύπτουν δημοσιογραφικά τα ταξιδάκια πολυτελείας της εκάστοτε κυβέρνησης και βεβαία πληρώνονται αδρά μαζί με όλα τα έξοδα της αποστολής και αυτοί από… την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

Οι …ανταποκριτές ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν κόπτονται για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές σαν ορισμένους από εσάς , γιατί είναι σαν τα Super Puma .... παντώς καιρού !

Τα κυβερνητικά ταξίδια αναψυχής συνεχίζονται χωρίς έλεος ενώ συνεχίζουν να προκαλούν των Ελληνικό λαό μέσα από τις θυσίες που του ζητούν.

Το υπουργείο τουρισμού κυρία Γκερέκου δεν είναι βόλτα και ξενάγηση στη σκάλα του Μιλάνου …

Σε λίγους μήνες ξεκινά ακόμη μια μαύρη τουριστική σεζόν για την Ελλάδα και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιμένουν να επιβιώσουν σε μια σεζόν που έχει συρικνωθεί σε 60μέρες και αυτές … all inclusive (για να μιλάμε και με όρους Ελληνικής τουριστικής κατάντιας)

Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διάσπαρτες σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά της περιμένουν να επιβιώσουν από τον τουρισμό που ευελπιστούν οτι θα τους φέρετε εσείς και το υπουργείο σας .

Και αυτοί οι τουρίστες δεν πρόκειτε να έρθουν ούτε από τη σκάλα του Μιλάνου αλλά ουτέ από τον υπουργό Τουρισμού της Νότιας Αφρικής που σας ζήτησε τη συνδρομή για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και κουραφέξαλα .

Δυστυχώς οι επιχειρηματίες του τουρισμού δεν είναι τελωνιακοί υπάλληλοι για να κατέβουν κι αυτοί σε απεργία , είχαν απλά την ατυχία να επενδύσουν το βιός τους και τη ζωή τους στο χρηματιστήριο που λέγεται ελληνικός τουρισμός .

Να ξαναεπενδύσουν τα κέρδη τους και να χρεωθούν στις τράπεζες για να βελτιώσουν αυτό που λέγεται τουριστικό προιόν της Ελλάδας.

Το προιον αυτό που μια ζωή το κράτος «άρμεγε» , χωρίς ποτέ να τον «ταΐσει»

Κι επειδή η τουριστική βιομηχανία είναι η μοναδική βιομηχανία που έχει απομείνει στη χώρα αυτή , και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνει ποτέ το Ελληνικό δημόσιο…

Καλό θα ήταν κυρία Γκερέκου , να πάρετε πιο σοβαρά το ρόλο σας εκεί στο υπουργείο και να κοιτάξετε να ξεσκαρτάρετε τον τόπο απ΄όλους αυτούς του νταβατζήδες τουριστικούς πράκτορες που ελέγχουν τον τουρισμό μας με τα charter τους και τα τουριστικά γραφεία που πτωχεύουν σε μια νύχτα και ανοίγουν την επόμενη με άλλο όνομα.

Αυστηρά μέτρα για όλους αυτούς τους Έλληνες τραμπούκους που παριστάνουν τους μεσίτες και τους εκπροσώπους αυτόν τον αλλοδαπών τουριστικών γραφείων για να «κλείσουν» συμβόλαια με τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε εξετευλιστικές τιμές , και στο τέλος να εξαφανίζονται μαζί με τα γραφεία τους αφήνοντας τους ιδιοκτήτες απλήρωτους και με τα συμβόλαια στο χέρι να τρέχουν να δικαιωθούν στα αρμόδια δικαστήρια της Σουηδίας.

Αφήστε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες και τις δημόσιες σχέσεις σε χλιδάτα τραπεζώματα και τις φιγούρες στη σκάλα του Μιλάνου κυρία Γκερέκου και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα για να αποδείξετε εκεί στους Κερκυραίους που σας τίμησαν με την ψήφο τους , ότι είστε πραγματικά άξια για τη θέση σας στο υπουργείο τουρισμού και δεν την αποκτήσατε λόγο της ιδιαίτερης συμπάθεια του Γιώργου στο πρόσωπό σας επειδή οι ισχυροί συνυποψήφιοι σας στο νησι είχαν θεωρηθεί « ψιλο-Βενιζελικοί »….  ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Από:  ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Σχόλια

  1. Χρυσόστομος-ΡόδοςΔευ Φεβ 22, 12:03:00 μ.μ. 2010

    Εμείς, ωραία μου Κυρία Γκερέκου, Yπουργέ Τουρεισμού, τι κάνουμε ;;

    Κατάργηση της βίζας για τους Ρώσους τουρίστες αποφάσισε η Τουρκία. Η ανακοίνωση έγινε μετά την συνάντηση του Ερντογάν με τον Πούτιν, στη Μάσχα.
    Εμείς..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.