Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Οι Τούρκοι επιδιώκουν σύρραξη και ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κάνει …Aerobic.

Τα πράγματα στην Τουρκία είναι σε οριακό επίπεδο και οι Τούρκοι στρατηγοί ψάχνουν διακαώς μία αφορμή για όξυνση. Δεδομένων των αναλογιών, η αφορμή θα έρθει μόνο με μία Ελληνοτουρκική σύρραξη την οποία το βαθύ κράτος φαίνεται να επιδιώκει περισσότερο από ποτέ.
Η κυβέρνηση προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι προ ημερών, Τουρκικό αεροσκάφος προχώρησε σε πεδίο βολής Ελληνικών σκαφών με πραγματικά πυρά, με αποτέλεσμα η διοίκηση να σταματήσει την άσκηση ακαριαία και η στρατιωτική ηγεσία να μιλά για την πλέον επικίνδυνη κατάσταση που αντιμετώπισαν μετά τα Ίμια.
Παράλληλα, πάνοπλη φρεγάτα κάνει κρουαζιέρα στο Σούνιο, δείγμα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που έχει περιέλθει η Τουρκική στρατιωτική ηγεσία. Ακόμη και οι αγορές προεξοφλούν (ή πιέζουν) για πραξικόπημα και πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν όπως αποκαλύψαμε εδώ: Αναβρασμός στην Αμερική για την κατάσταση στην Τουρκία. Επενδυτές προεξοφλούν πραξικόπημα…
Στην Ευρώπη καλλιεργείται ένα νοσηρότατο ανθελληνικό κλίμα με συντονισμένες ενέργειες χρηματοδοτούμενες από το Τουρκικό κράτος, ώστε σε περίπτωση σύρραξης η μαμά Γερμανία να θέσει το δίλημμα “Εδώ δεν αξίζει να τους πληρώσουμε, σιγά μην πεθάνουμε γι’ αυτούς”… Διαβάστε εδώ σχετικά: Focus… Στην αθλιότητα.
Σε αυτή λοιπόν την ιστορική συγκυρία, η χώρα είναι χωρίς υπουργό Εξωτερικών, ενώ ο Έλληνας Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς διανύει μία περίοδο μακαριότητας με απανωτά ταξιδάκια αναψυχής (Δομίνικος, Ινδία) ή εξευτελισμού (Ρωσία). Αντί να σπεύδει να ενημερώσει εχθρούς και φίλους μα ιδιαίτερα τους “Σοσιαλιστές” ηγέτες για την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Η ηγεσία επαναφέρει φαντάσματα με κομματικά κριτήρια, το ηθικό του στρατού είναι σε άσχημο επίπεδο από τις περικοπές και τα πάρτι μασκέ, ενώ εντός χώρας δρουν Ναζιστικές – Κεμαλικές παρακρατικές οργανώσεις έτοιμοι να πραγματοποιήσουν στρατιωτικά χτυπήματα (ληστεύονται τράπεζες με RPG και επιθετικές χειροβομβίδες;).
Παρ’ όλα αυτά όσοι παίζουν αυτά τα φονικά παιχνίδια κρυμμένοι πίσω από την ανικανότητα μίας κυβέρνησης Circus Pangalus, θα δοκιμάσουν μία πολύ οδυνηρή  έκπληξη… να το θυμάστε αυτό.

Από: olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.