Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 5 δόκιμοι αστυφύλακες

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας 5 δόκιμοι αστυφύλακες μετά από συμπλοκή μεταξύ τους σε μπαρ της Κομοτηνής, για ασήμαντη αφορμή. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι 4 δόκιμοι αστυφύλακες που ήταν μαζί στο μπαρ, διαπληκτίστηκαν με τον 5ο που βρισκόταν επίσης εκεί, αλλά σε άλλη παρέα, μαζί με δύο φίλους του, για πειράγματα που είχαν σχέση με την καταγωγή τους.
Συγκεκριμένα οι 4 που κατάγονται από τη Λαμία άρχισαν να ειρωνεύονται τον 5ο ο οποίος είναι ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τους δύο φίλους του, επίσης ομογενείς, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή. Οι συμπλεκόμενοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν υπέβαλαν μηνύσεις μεταξύ τους. Ωστόσο, σε βάρος των 5 δοκίμων διατάχθηκε ένορκή διοικητική εξέταση με το ερώτημα της διαγραφής τους από τη σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.