10ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ στην “Τεχνόπολις”

Την ελληνική συμμετοχή που θα πάρει μέρος στο 10ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ στην Αθήνα, το οποίο διοργανώνει η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων από τις 25 έως και τις 29 Μαΐου 2010, θα επιλέξει τετραμελής επιτροπή που συστάθηκε για τον λόγο αυτό και αποτελείται από τους: Γιώργο Κατσαρό (Πρόεδρο των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων), Γιάννη Τερεζάκη (Διευθυντή της Big Band του Δήμου Αθηναίων), Γιώργο Χαρωνίτη (Συνεκδότη του περιοδικού Jazz & Τζαζ) και Πανταζή Τσάρα (Μουσικό Παραγωγό).

Αιτήσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι επισυνάπτοντας ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα CD ή Demo της δουλειάς τους, από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 στην διεύθυνση: "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, T.K. 118 54, Αθήνα, με την ένδειξη "Για την συμμετοχή του 10ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τζαζ"...

H διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής από την επιτροπή πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Η θέσπισή της αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας σε ένα τόσο σημαντικό φεστιβάλ ευρωπαϊκής εμβέλειας, το οποίο διοργανώνεται τα τελευταία 10 χρόνια, αφού τα άτομα που την απαρτίζουν είναι εξαίρετοι επαγγελματίες, γνώστες του μουσικού αυτού είδους.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα δοθούν τρεις συναυλίες την κάθε ημέρα, η ώρα έναρξης των οποίων έχει καθοριστεί για τις 21:00 και η διάρκεια τους θα ολοκληρώνεται έως τα μεσάνυκτα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3461589 (κα Άννα Γάγγα) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από 10:00 έως 16:00.

Από: athinapoli.gr

Σχόλια