Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Διάλογος επιπέδου "τηλεκαφενείου" της Μπατζελή με τους αγρότες (video) - MEGA

Παρατίθεται το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του MEGA της 20.01.10Η υπουργός δεν πήγε στα μπλόκα, οι αγρότες δεν κατέβηκαν στην Αθήνα κι όμως διάλογος έγινε! Πού; Στο δελτίο του MEGA που με περηφάνια και αψηφώντας τα όποια προσχήματα για σεβασμό των θεσμών, έγραψε στο super του "Διάλογος υπουργού - Αγροτών στο MEGA".

Η κα Μπατζελή βρέθηκε στα παράθυρα με εκπροσώπους των αγροτών και φυσικά ο διάλογος προσαρμόστηκε στους κανόνες του Μέσου με εντυπωσιακές ατάκες που ταιριάζουν σε σαπουνόπερες, εκτοξεύσεις κατηγοριών και.. χειροκροτήματα. Αφού λοιπόν η υπουργός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εν πολλοίς επανέλαβε όσα είχε πει την Τρίτη στο δελτίο της ΝΕΤ, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των αγροτών των Σερρών Παύλος Αραμπατζής που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αθέτησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις για παχυλές ενισχύσεις και στη συνέχεια έψεξε τους δημοσιογράφους που κατ'εκείνον παρουσιάζονται ως άριστοι γνώστες των αγροτικών ζητημάτων. Μάλιστα με ειρωνικό ύφος κάλεσε την υπουργό να πάρει το Γιάννη Πρετεντέρη και τους άλλους πανελίστες για συμβούλους της! Η κα Μπατζελή σήκωσε το γάντι και η απάντησή της κινήθηκε στα όρια της προσωπικής επίθεσης: "Θεωρώ ότι ο κος Αραμπατζής θέτοντας το αγροτικό ζήτημα ή τα αγροτικά προβλήματα μόνο σε μία στενή κοινωνία μειώνει τόσο τη σημασία του ρόλου του αγρότη όσο και του ίδιου του εαυτού του" και συνέχισε απευθείας σε β'πρόσωπο αναφερόμενη στις περσινές κινητοποιήσεις και την επιλεκτική χρηματοδότηση προϊόντων που έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ: "Γιατί μείνατε τελευταίος; Γιατί θέλατε να είστε το τελευταίο παλικάρι που αφήνει τις κινητοποιήσεις; Όχι βέβαια!" Ο εκπρόσωπος των αγροτών άφησε αιχμές για προνομιακή μεταχείριση της Φθιώτιδας, εκλογικής περιφέρειας της υπουργού και διαμαρτυρήθηκε ότι προσβλήθηκε από τα λόγια της. Τότε επενέβη η Όλγα Τρέμη που τον διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα προσβολής επί προσωπικού και τον προέτρεψε να "μην ανεβάζει έργο". Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, οι παρεβρισκόμενοι στο μπλόκο άρχισαν να χειροκροτούν τον συνάδελφό τους και άθελά τους, μάλλον επιβεβαίωσαν το ειρωνικό σχόλιο της δημοσιογράφου! Στην κουβέντα μπήκε μετά κι ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, κος Τακμάκης ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο φορέας του δε ζητά χρήματα από την κυβέρνηση αλλά στήριξη και πως δε θα προσέλθει στο διάλογο που θα γίνει στο Ζάππειο γιατί δεν έχει λάβει σχετική πρόσκληση κι αρνείται να προσκληθεί "μέσω γνωστών γιατί δεν είναι σκόρπιο ασκέρι". Ζήτω η τηλε-δημοκρατία! 

Από  :  ΝewsΤime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.