Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

Tα γεγονότα που σημάδεψαν το 2009
Με μια πολύ προσεγμένη δουλειά, η ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε.Πέρα από την ανασκόπηση  των όσων συνέβησαν, κατηγοριοποιημένα ανά μήνα, το αφιέρωμα περιέχει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με εικόνες του 2009 από Πρόσωπα,  Παιδιά, τα παράξενα, το  Περιβάλλον, Ζώα, αλλά και τον αθλητισμό. Το πολύ καλό αυτό αφιέρωμα περιέχει ακόμα τις Δέκα ανακαλύψεις του 2009, καθώς και Τα πιο ελπιδοφόρα νέα του 2009.
Πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε, πατώντας  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.