Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Oι Αυστραλοί σπουδάζουν Αρχαία Ελληνικά!

Για πρώτη φορά, έπειτα από πολλά χρόνια, οι Αυστραλοί δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σπουδάσουν αρχαία ελληνικά.
Όχι μόνο τη γλώσσα και την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.
"Παρατηρούμε μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για γνώσεις γύρω από την αρχαία Ελλάδα " δήλωσε ο Πρύτανης του Εθνικού Πανεπιστημίου της Καμπέρας (ANU) Λόρενς Κραμ.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως το ενδιαφέρον παρατηρείται σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας που προσφέρουν αρχαία Ελληνικά συμπληρώνοντας πως "αυτό είναι ένα υπέροχο φαινόμενο".
Αυξημένο είναι επίσης το ενδιαφέρον των Αυστραλών φοιτητών και για τα Λατινικά.
ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Aπό: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.