Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

Το "Maran Centaurus", άλλαξε "πειρατικά" χέρια

Πριν λίγες ώρες Σομαλοί πειρατές αντάλλαξαν πυροβολισμούς, διαφωνώντας για το πώς θα μοιράσουν τα βαρέλια αργού πετρελαίου που μετέφερε το πλοίο "Maran Centaurus".

Το πλοίο είχε καταληφθεί από πειρατές της περιοχής "Puntland", τον περασμένο Νοέμβριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο και το 28μελές πλήρωμα, είναι τώρα όμηροι και κάτω από τον έλεγχο της αντίπαλης ομάδας πειρατών "Haradheere"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.