Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Mαθήματα Αλφαβήτας: Σχέδιο "Α", "Β" και Γάμα "Γ".....

 

Ο Επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Χοακίν Αλμούνια, σε νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας για την Ελλάδα και καμία πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

X. Αλμούνια: " Δεν υπάρχει σχέδιο Β για την Ελλάδα" 
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει "καμία πιθανότητα" προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο Β για την Ελλάδα.
"Δεν έχουμε σχέδιο Β. Στο τραπέζι υπάρχει σχέδιο Α που είναι δημοσιονομική εξυγίανση" ανέφερε.

Σχόλο: 
Υπάρχει σχέδιο "Α" στο τραπέζι και δεν υπάρχει σχέδιο "Β" ...
Αυτό που θα πρέπει να φοβόμαστε είναι, το σχέδιο Γάμα "Γ" ....

Mαθήματα Αλφαβήτας: Σχέδιο "Α", "Β" και Γάμα "Γ".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.