Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

Ναι στις τομές, με μέτρα "Light" λένε οι πολίτες


Ρήξεις και ανατροπές, συγκρούσεις με συντεχνίες και συμφέροντα, αλλά όχι σκληρά εισπρακτικά μέτρα ζητούν οι πολίτες από τη νέα κυβέρνηση, όπως προκύπτει από έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό του «Βήματος». Στην έρευνα που διενεργήθηκε στις 27 και 28 Δεκεμβρίου σχεδόν το 40% πιστεύει πως το 2010 θα είναι καλύτερη χρονιά και το 36,7% ότι δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή.

 Ναι στις μεγάλες τομές λέει η συντριπτική πλειοψηφία
Η πλειοψηφία, που φτάνει το 66,4% φοβάται μήπως αντιμετωπίσει κατάσταση φτώχειας και το 42% ότι το 2010 τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλαδή το 83,1% δηλώνει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει πέραν των μέτρων που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και στις μεγάλες τομές που είναι αναγκαίες για τη χώρα.
Αλλά μόνο το 11,3% αποδέχεται και την ανάγκη υιοθέτησης σκληρών έκτακτων μέτρων που προτείνει η ΕΕ.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8

Σχόλιο:
Η πλειοψηφία, που φτάνει το 66,4% φοβάται μήπως αντιμετωπίσει κατάσταση φτώχειας.
Το υπόλοιπο 33% μάλλον θα είναι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και περιμένουν τον Γιώργο,
να βρεί που είναι τα λεφτά που υπάρχουν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.