Το "Kabaret" στην Αθήνα, φέρνει η Patricia Kaas


Μια ιδιαίτερη παράσταση που μεταφέρει όλη τη μαγεία της εποχής του Μεσοπολέμου, μας ετοιμάζει η Γαλλίδα ντίβα Patricia Kaas για το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου στο Θέατρο Badminton. Η προπώληση των εισιτηρίων του εντυπωσιακού σόου "Kabaret" της Γαλλίδας ερμηνεύτριας έχει αρχίσει από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.
Η λάμψη, η γοητεία, το ταλέντο, η εξαιρετική σκηνική παρουσία της Patricia Kaas, καθηλώνουν το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο! Συνολικά 23 τραγούδια καθιστούν το "Kabaret", που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία, το πιο επιτυχημένο και "κομψό σόου" του είδους.


Η ευθύνη της παραγωγής ανήκει στον Frederic Helbert, εδώ και χρόνια μόνιμο συνεργάτη της Γαλλίδας ερμηνεύτριας. Ο σχεδιασμός του σκηνικού έγινε από τον Christophe Martin, συνεργάτη επίσης του Bob Wilson και του Fondation Pierre Berge. Η χορογραφία είναι του Regis Obadia, ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους χορογράφους. Η παρουσία της μόδας αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς στο ύφος της παράστασης. Ο Alber Elbaz "έντυσε" το "Kabaret" με μοναδικό στυλ, που αποπνέει την κομψότητα της δεκαετίας του 1920-1930, χρησιμοποιώντας ιδανικά τα νεωτεριστικά στοιχεία. Τα κοστούμια είναι του Οίκου Lanvin.
Η παράσταση έχει την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα καθώς και του Γαλλικού Ινστιτούτου.
Τοποθεσία: Θέατρο Badminton Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 157 73, Αθήνα, τηλ: (+30) 211 10 100 00 φαξ: (+30) 211 10 100 55.

Σχόλια