Ουδείς, μπορεί να αμφισβητήσει την ηθική ακεραιότητα του Kαραμανλή




Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος , απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μπορεί κανείς να κάνει κριτική στην κυβέρνηση Καραμανλή για λάθη, παραλείψεις ή καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες, άλλωστε, πρώτος ο ίδιος αναγνώρισε.
Ουδείς, όμως, μπορεί να αμφισβητήσει την ηθική ακεραιότητα του πρώην Πρωθυπουργού». 

Σχόλια

  1. Ευτυχώς που τώρα έχουμε ακόμη πιό "καταλληλότερο" πρωθυπουργό, που μετά από 4 μήνες δεν έχει ακόμη καταφέρει να διορίσει γραμματείς υπουργείων και εποπτευόμενων φορέων, που κάνει τα ακριβώς αντίθετα από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, που μας ταράζει στη φορολογία, που στιγματίζει όλες τις χειμαζόμενες παραγωγικές τάξεις της χώρας, που προσπαθεί να ελληνοποιήσει όλες τις ισλαμικές φυλές του κόσμου και που προβλέπει ότι θα φέρει στην ανεργία 1.000.000 Έλληνες μέχρι το τέλος του χρόνου.
    Ευτυχείτε, ήλθε ο "νέος καταλληλότερος"!
    Να τον χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.