Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Παρουσιάστηκε το "iPad" της Apple

Τα αποκαλυπτήρια του νέου προϊόντος της, του iPad, έκανε τη Τετάρτη η εταιρεία Apple.
Το iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούσει κανείς μουσική, να δει βίντεο αλλά και να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία ή να σερφάρει το διαδίκτυο.

Το iPad είναι περίπου 25 εκατοστά και ακόμα δεν έχει καθοριστεί η τιμή διάθεσης του στην αγορά. Αναλυτές υπολογίζουν ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 500 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.