Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

H Νέα Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή

Ενόχληση Καραμανλή για την επιστολή σε Χριστοφοράκο


Έντονα ενοχλημένος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του newstime.gr , ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, από την αποκάλυψη της εφημερίδας "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", σύμφωνα με την οποία ο κ. Καραμανλής είχε στείλει ευχαριστήρια επιστολή στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο.   

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, με τους οποίους συνομίλησε το newstime.gr, δε χαρακτηρίζουν μόνο  "πολιτικά ύποπτη" τη χρονική συγκυρία δημοσίευσης της εν λόγω επιστολής, επειδή σε μερικές ημέρες θα ανοίξει η αυλαία της εξεταστικής για το σκάνδαλο Siemens, αλλά υπονοούν ότι "υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τη δημοσίευση".
Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο τέως πρωθυπουργός "είναι εξοργισμένος" με το δημοσίευμα και σημειώνουν με νόημα ότι "προφανώς πρόκειται για τυπική, ομαδική επιστολή που είχε στείλει σε πολλούς παραλήπτες ο κ.Καραμανλής". Επίσης, επαναλαμβάνουν με έμφαση ότι "σε κάθε περίπτωση, ισχύει αυτό που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής εδώ και 2 χρόνια, ότι δηλαδή στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει εισρεύσει με κανέναν τρόπο ούτε ένα ευρώ από την γερμανική εταιρεία". Επικαλούνται, μάλιστα, το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα που έχει εγκατασταθεί στη Ρηγίλλης για τα οικονομικά του κόμματος από το 1997.
Πλήγμα στην υστεροφημία
Πάντως, στελέχη της Ρηγίλλης αναγνωρίζουν ότι "τέτοιου είδους δημοσιεύματα επιχειρούν να πλήξουν την υστεροφημία του Κώστα Καραμανλή, επαναλαμβάνοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις εξεταστικές επιτροπές που θα συγκροτηθούν στη Βουλή". Αυτό το τελευταίο, μάλιστα, το επαναλαμβάνει και ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, στον "Τύπο της Κυριακής". 


Από: ΝewsΤime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.