Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Το πάρτι με το Gummy Bear συνεχίζεται!!!


Έγινε γνωστό στην Ελλάδα από μία τηλεοπτική διαφήμιση. 
Το πράσινο δημοφιλές αρκουδάκι Gummy Bear, του οποίου το ομώνυμο τραγούδι σιγοτραγουδιέται από… "παιδιά" κάθε ηλικίας σε 30 γλώσσες, συνεχίζει τις παραστάσεις του στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον (Βασ. Όλγας 150, τηλ. 2310 834996). 
Το αρκουδάκι έκλεψε την παράσταση και στην Ελλάδα, ενώ στον ήχο του τραγουδιού τον τελευταίο καιρό χτυπούν τα περισσότερα κινητά. 
Η παράσταση πέρα από την εμφάνιση του Gummy Bear και την παρουσίαση των επιτυχιών του θα συνοδεύεται από χορευτική ομάδα dj, ταχυδακτυλουργό, πολλές άλλες εκπλήξεις και θα παρουσιάζεται από τον ηθοποιό Γιώργο Κρητικό. 

Στο τέλος δίνεται σε όλους τους μικρούς φίλους του ένα σετ δώρων Gummy Bear.
Καθημερινές 16:00, 18:30.
Αργίες και Σαββατοκύριακα 12:00, 16:00, 18:30.
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.