Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

"Ρουφιάνοι" και GPS !!!!!


Θα δίνονται κίνητρα για όσους καταγγέλουν φοροφυγάδες.
Φορολογική Αμνηστία σε όποιον "Καρφώνει" Φοροφυγάδες.
Αυτοί ήταν τίτλοι είδησεων πρίν λίγο στο MEGA.
Ο δε Καψής είπε:
"Πολύ καλό το μέτρο, δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσματικό...."
Υπήρξε όμως διαφωνία με την Τρέμη.
Καταδίδω ή καταγγέλω, το ποιό είναι το σωστό ρήμα;

To ίδιο είναι και στις δυο περιπτώσεις θέλουν να μας κάνουν Ρουφιάνους.. 

Αμ το άλλο: "Για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καύσιμα εισάγεται. δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης μέσω GPS, ώστε να ανιχνεύεται ύποπτη διακίνηση"..

Θα σταματάει ας πούμε για "την ανάγκη" του ο οδηγός στην εξοχή η θα πηγαίνει σε ένα μπαρ, κέντρο διασκέδασης και θα μπουκάρουν οι "ατσίδες"..
Άντε και το βάλανε το GPS:
  - Ποιός χρηματοδοτεί την αγορά των GPS

  - Ποιος θα παρακολουθεί τα χιλιάδες GPS και φορτηγά;
  - Όταν βλέπει κάτι περίεργο αυτός που παρακολουθεί, ποιόν θα ενημερώνει;
  - Aυτός που ενημερώνεται τι κάνει;
  - Ποιός σας είπε ότι δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων το να "παρακολουθείς" και να ξέρεις με ακρίβεια μέτρων, που βρίσκεται ανα πάσα στιγμή o οδηγός του βυτιοφόρου


Τί άλλο θα ακούσουμε....
ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.