Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Facebook: Νούμερο 1 site τα Χριστούγεννα

news-facebook-number-one-site-on-christmas
Σύμφωνα με έρευνα του Hitwise, την ημέρα των Χριστουγέννων δεν ήταν λίγοι αυτοί που ασχολήθηκαν να μπουν στον λογαριασμό τους στο Facebook, χαρίζοντας του μιά νέα διάκριση, αυτή του δημοφιλέστερου site, εκθρονίζοντας το Google για πρώτη φορά.
Όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος σημειώθηκε μεγάλη κίνηση στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο στις 25 Δεκεμβρίου. Το 2009 ήταν περίπου 140 εκατομμύρια χρήστες, όμως φέτος το ποσό ήταν υπερδιπλάσιο, φτάνοντας τους 350 εκατομμύρια χρήστες.
Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που το Facebook καταφέρνει κάτι τέτοιο ομώς δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε την Πρωτοχρονιά.
Aπό: i-live.gr news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.