Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η DOLCE VITA ΤΟΥ...

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας. Συνάντησε:

-τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (προφανώς ως ένας από τους συντάκτες του σχεδίου Ανάν, θέλει τώρα να συμμετάσχει και στο σχέδιο Μουν...)

-τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Α. Μιλοσόσκι (παρά τη συνεχιζόμενη προκλητικότητα της χώρας αυτής εναντίον μας)

-τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Α.Νταβούτογλου (εγκαινιάζοντας το διμερή διάλογο που θέλει ο Γ. Παπανδρέου για τις μονομερείς, παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας).

Ο κ. Δρούτσας και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει (όχι, θα πήγαινε μόνος του...) έχει καταλύσει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sheraton (για οικονομία προφανώς, για περιστολή των κρατικών δαπανών από την πράσινη διακυβέρνηση...).
Εκεί έφαγε και με τον Νταβούτογλου...

Μυστική διπλωματία, πολυτέλεια και γλυκειά ζωή για τον κ. Δρούτσα...
Dolce vita!

Πηγή: patriotikoslogos.blogspot.com

Από: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.