Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

Επιφυλάξεις ΚΕΔΚΕ για τον «Καλλικράτη»


Η διοικητική μεταρρύθμιση, που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και η στρατηγική της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα στη Ρηγίλλης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με στελέχη της ΚΕΔΚΕ, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάει καλά το σχέδιο "Καλλικράτης" είναι η θεσμική κατοχύρωση των ΟΤΑ, η μεταφορά ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, η οικονομική ενίσχυση και αντικειμενικά κριτήρια για τις συνενώσεις.
Σε ερώτηση για το αν συζήτησε με τον πρόεδρο του κόμματος τα σχετικά με τη δική του υποψηφιότητα, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι η συνάντηση είχε άλλο αντικείμενο, καθώς επίσης ότι για το θέμα αυτό έχει απαντήσει, εννοώντας ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων.
Ερωτηθείς για το κλίμα στη συνάντηση καθώς ήταν απέναντι στον κ. Σαμαρά κατά την εκλογή προέδρου του κόμματος, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε χαμογελώντας "δεν βλέπετε το πρόσωπό μου;".
Τέλος, σε ερώτηση για την Περιφέρεια Αττικής ο κ. Κακλαμάνης απάντησε ότι δεν έχει σημασία πόσοι θα ψηφίζουν, αλλά οι αρμοδιότητες που θα έχει ο Περιφερειάρχης.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΝΕΤ - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.