Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Νέα πρόκληση ΒουλγαρίαςΜετά τον πρωθυπουργό της χώρας, ο νομάρχης του Μπλαγκόεβγκραντ προσκάλεσε το νομάρχη Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, σε σύσκεψη επί βουλγαρικού εδάφους, παρουσία του Βούλγαρου υπουργού Γεωργίας και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης της Βουλγαρίας.
Σκοπός της σύσκεψης είναι να αναζητηθεί λύση για το θέμα των μπλόκων και να μεταφερθεί στους αγρότες το αίτημα να ανοίξουν το τελωνείο του Προμαχώνα. Το τελωνείο τελικά άνοιξε και η κίνηση ομαλοποιήθηκε. Ωστόσο, οι αγρότες δηλώνουν ότι πρόκειται να το ξανακλείσουν.

Από: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.