Τα Σκόπια θα μπορούσαν να κάνουν πίσω στη "διπλή" ονομασία, άν........




Τα Σκόπια σύμφωνα με δημοσίευμα του  english.people.com , θα μπορούσαν να κάνουν πίσω στο θέμα της "διπλής" ονομασίας αν η Αθήνα σταματήσει, να αμφισβητεί την οντότητα των Σκοπιανών και να ζητάει συνταγματικές αλλαγές για να το αποδείξει.

Αυτό θα είναι το μήνυμα του ΥΠΕΞ των Σκοπίων Antonio Milososki,πρός τον Έλληνα ομόλογό του Δημήτη Δρούτσα, στην συνάντησή τους αν αυτή πραγματοποιηθεί όπως έχει σχεδιασθεί στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη.

Μεγάλη χάρη και υποχώρηση μας κάνουν..... 
Τι άλλο θα ακούσουμε τελικά.......
Όπως είχαμε γράψει και στο χθεσινό μας άρθρο Τα Σκόπια "προσφέρουν" στην Ελλάδα νέα σύσκεψη για το όνομα.... , αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσουμε!!!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.