Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος αεροσκάφους με πρόβλημα


Δύσκολες ώρες πέρασαν ανήμερα Πρωτοχρονιάς οι 100 επιβάτες αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών , το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα αλλά προσγειώθηκε ομαλά στο αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Το αεροσκάφος - το οποίο κατευθύνονταν από το Κάιρο για πόλη της Γερμανίας - εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά τις 13.00, ενώ πετούσε πάνω από τις Κυκλάδες, διότι αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα.

Από: New Time, http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=27035

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.