Εκθεση και ημερίδα για τον πολυδιάστατο κόσμο του σύγχρονου σχεδιασμού Ντιζάιν για μια ζωή στην καρδιά της Αθήνας


Eκθεση πολυδιάστατη και πολυσυλλεκτική για το design καταφθάνει στην Αθήνα, στις 22 και 24 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».
Η πρώτη έκθεση αποκλειστικά για το design έρχεται στην Αθήνα και έχει το δεσμευτικό τίτλο «Design for Life», ενώ ενισχύεται από μια ειδική ημερίδα που θα γίνει στην «Τεχνόπολι». Τα εκθέματα υπογράφουν γνωστοί designers, ενώ στo πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για το design με συμμετοχή καταξιωμένων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών, αλλά και με παρουσίαση νέων ταλαντούχων designers.
Πολυθρόνα bohemien της Patricia Urquiola για τον οίκο Moroso.
Στην έκθεση, που θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστούν εκθέματα με πρωτοποριακά σχήματα και χρωματισμούς, που προκαλούν και συγχρόνως προτείνουν μία άλλη άποψη, μία ανατροπή ίσως στον συμβατικό τρόπο της καθημερινής μας ζωής. Πρόκειται για δημιουργίες που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη τέχνη και προτείνουν μία ευκαιρία αλλαγής της καθημερινής ζωής προς το καλύτερο και επανεκκίνησης του συστήματος με ένα design απλό, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαίσθητο, προσιτό σε όλους.
 
περισσότερα εδώ 
 
Από: athinapoli

Σχόλια