Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Εκθεση και ημερίδα για τον πολυδιάστατο κόσμο του σύγχρονου σχεδιασμού Ντιζάιν για μια ζωή στην καρδιά της Αθήνας


Eκθεση πολυδιάστατη και πολυσυλλεκτική για το design καταφθάνει στην Αθήνα, στις 22 και 24 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».
Η πρώτη έκθεση αποκλειστικά για το design έρχεται στην Αθήνα και έχει το δεσμευτικό τίτλο «Design for Life», ενώ ενισχύεται από μια ειδική ημερίδα που θα γίνει στην «Τεχνόπολι». Τα εκθέματα υπογράφουν γνωστοί designers, ενώ στo πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για το design με συμμετοχή καταξιωμένων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών, αλλά και με παρουσίαση νέων ταλαντούχων designers.
Πολυθρόνα bohemien της Patricia Urquiola για τον οίκο Moroso.
Στην έκθεση, που θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστούν εκθέματα με πρωτοποριακά σχήματα και χρωματισμούς, που προκαλούν και συγχρόνως προτείνουν μία άλλη άποψη, μία ανατροπή ίσως στον συμβατικό τρόπο της καθημερινής μας ζωής. Πρόκειται για δημιουργίες που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη τέχνη και προτείνουν μία ευκαιρία αλλαγής της καθημερινής ζωής προς το καλύτερο και επανεκκίνησης του συστήματος με ένα design απλό, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαίσθητο, προσιτό σε όλους.
 
περισσότερα εδώ 
 
Από: athinapoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.