Πλήρης σύμπτωση απόψεων Σαμαρά - Μεϊμαράκη

Την πλήρη σύμπτωση απόψεων με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εκδήλωσε ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του, στη Ρηγίλλης. Κατά την έξοδό του από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι στηρίζει πλήρως τις θέσεις του προέδρου για την οικονομία, το μεταναστευτικό, τον εκλογικό νόμο και τη διοικητική μεταρρύθμιση.  

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ακόμα ότι είναι γνωστή η διαφωνία του για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος σύμφωνα με το γερμανικό μοντέλο.

Στο θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, εκφράζοντας τη διαφωνία του στην κατάργηση του ορίου του 42% για την εκλογή από τον πρώτο γύρο και πρόσθεσε, ότι η επαναφορά των δυο γύρων αντανακλά μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ.

Σημείωσε ακόμη, ότι η διοικητική μεταρρύθμιση θα πρέπει να στηριχθεί με οικονομικούς πόρους και τόνισε ότι η ΝΔ είχε πει την αλήθεια για τις δυσχέρειες της οικονομίας: "Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι υπάρχουν χρήματα. Τώρα προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα, μετά από περιπλάνηση που στοίχισε στη χώρα, γιατί έχασαν χρόνο, έκαναν λάθη, έστειλαν λάθος μηνύματα στις διεθνείς αγορές", δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης. Επέκρινε μάλιστα τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία, για προχειρότητα και ερασιτεχνισμούς, ανέφερε ωστόσο ότι ακόμη υπάρχει περιθώριο.
Τέλος, είπε ότι ο ίδιος δεν διεκδικεί ρόλο στο κόμμα και ότι θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και θα εκφράζει τις απόψεις του. 
Aπό: ΝewsΤime

Σχόλιο:
Αυτό έλειπε να διαφωνεί..
Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε...
Άντε μπράβο.

Σχόλια

  1. Λαθος μηνυματα εστειλε λετε;Εγω λεω οτι επιτηδες το εκανε κατηγορησε τον τοπο για να μας δημιουργησει ιστοριες και ετσι να κυβερναει μια ζωη.Στην συνεντευξη του σημερα ειπαι παλι οτι χρηματα υπαρχουν.Τα συμπερασματα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.