Χάϊ τεκ εικονική πραγματικότητα ή Χάλι τέκ σκέτο;


Στο παρελθόν είχαμε λογής - λογής πρωθυπουργούς, όλα τα λουλούδια του μπαχτσέ.

Χαλαρούς (Κ.Κ.), νυφίτσες (Σημίτης), κοκοβιούς (Μητσοτάκης), κουραδόμαγκες (Αντρέ), βλάχους (Εθνάρχης) και πάει λέγοντας.

Φέτος αποκτήσαμε και πρωθυπουργό εικονικής πραγματικότητας.

Προεκλογικά είχε πεί ότι έχει έτοιμα προς ψήφιση 5 νομοσχέδια. Παρόλο που μετά από 100 ολόκληρες ημέρες έχει ψηφίσει μόνο 1 νομοσχέδιο βγαίνει στα κανάλια και μας λέει ότι επί των ημερών του έγιναν πιό πολλά από όσα τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Σε πάνω από 20 Υπουργεία και εποπτευόμενους από το δημόσιο φορείς δεν έχει ακόμη βάλει γενικούς γραμματείς και μας λέει ότι φταίει η διαφάνεια opengov, που θέλει να φέρει στις προσλήψεις (μέχρι στιγμής το 99% των προσλήψεων είναι δηλωμένα στελέχη του πασόκ).

Για όλα τα κακά φταίνε οι προηγούμενοι. Για την απόσυρση της απόσυρσης φταίνε οι προηγούμενοι, για την άγρια φορολογία των ακινήτων φταίνει οι προηγούμενοι, για την αύξηση στα τσιγάρα και τα ποτά φταίνει οι προηγούμενοι, για τις απολύσεις των εργαζομένων στα stage παρομοίως.

Για τους σκοτωμούς ανάμεσα στους Υπουργούς φταίει ο Σαμαράς;

Για το ότι δεν μπορείτε να κάνετε ένα πολλαπλασιαμό και βγαίνουν λάθος οι τιμές των τσιγάρων φταίει η Μπακογιάννη;

Για το ότι ψηφίζετε "βραδυνά" νομοσχέδια (που μάλιστα σας διορθώνει ο Μπέννυ ότι είναι αντισυνταγματικά) φταίει ο Καραμανλής;

Για το ότι πάει ο Παπακωνσταντίνου στην Ε.Ε. και γελάνε οι κοινοτικοί με το παιδάκι που τους έστειλε η Ελλάδα φταίει ο Αβραμόπουλος ;


Μήπως φταίει και η υγρασία, Γιωργάκη;


Τί συμβαίνει με αυτό το άτομο, βρε παιδιά;

Θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;



Και αυτοί που τον ψήφισαν τον Οκτώβρη τί λένε για όλα αυτά;

Τίποτα;
 

Σχόλια