Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Η μεγάλη των δημοσιογράφων σχολή

Ακούμε πολλές φορές να λένε για διάφορους τηλε-σταρς, ότι παντρεύονται στις 8, ώστε να προβληθούν οι τελετές στα δελτία των σταθμών όπου κι εργάζονται. Η μόδα αυτή προφανώς παρέσυρε και τους τρομοκράτες, μια που η χθεσινή έκρηξη κοντά στον Άγνωστο Στρατιώτη πραγματοποιήθηκε κατά την… prime time της ενημέρωσής μας. Η χαρά των κάφρων! Ένα ζάπινγκ εκείνη τη στιγμή, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. ειδήσεις

Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα, κάτι που... μου δίνει το δικαίωμα να ελαφρύνω κάπως την κατάσταση. Πάμε να δούμε τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα που αλίευσα από το χθεσινό μαραθώνιο τρομο-πληροφόρησης.

Σχόλιο apneagr: Αξίζει να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έφτιαξε ο ντόκτορας εδώ>>


Aπό: apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.