Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Το Ισραήλ ζητάει την συνδρομή της Ελλάδας στην ανακαίνιση της Συναγωγής


Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ Naor Gilon , συναντήθηκε με τον Έλληνα πρέσβη στο Ισραήλ Ν. Ζαφειρόπουλο.

Συζητήθηκε το θέμα της πυρπόλησης της συναγωγής στα Χανιά και ο Naor Gilon εξέφρασε την ανησυχία του.

Ο Έλληνας πρέσβης ανέφερε ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται από τα περιστατικά και θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για την σύλληψη των υπευθύνων.
Επίσης ο πρέσβης ανέφερε ότι θα προωθήσει το αίτημα του Ισραήλ, για συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης στην αποκατάσταση των ζημιών στη συναγωγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.