Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Καλή Χρονιά με τα "Μισά στο Φώς"...

Σύμφωνα με το άρθρο που ακολουθεί ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Βελιγράδι την Δευτέρα 4 Ιαν.10

"Greek PM to pay a visit to Belgrade on Monday.
1 January 2010 | 14:30 | FOCUS News AgencyBelgrade. Greek Prime Minister George Papandreou will pay a visit to Belgrade on Monday, Serbian Tanjug agency informed. Papandreou will attend conference of foreign ministers, organized by the Serbian foreign ministry.
Prime Minster’s agenda envisages a meeting with Serbian President Boris Tadic and Prime Minister Mirko Cvetkovic.
Greece is among the countries, which together with Spain supports the European integration of Serbia and do not recognize Kosovo’s independence, the news agency reports"

Στην Ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, που θα έπρεπε "όλα να είναι στο φως", και στο πρόγραμμα του ΥΠΕΞ, δεν υπάρχει καμμιά προγραμματισμένη επίσκεψη για τις 4 Ιαν.10.
Άν υπήρχε για την 4η Ιαν. προγραμματισμένη επίσκεψη, θα έπρεπε το αντίστοιχο τετράγωνο της ημέρας να ήταν σκιασμένο με άλλο χρώμα και κάνοντας "κλικ" να δίνονται λεπτομέρειες.


(http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Current+Affairs/Programme/Minister/)

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα πάει μετά από πρόσκληση συμμετοχής του ως κύριος ομιλητής στην Ετήσια Διάσκεψη Πρέσβεων του Σερβικού Υπουργείου Εξωτερικών. Στην ολιγόωρη επίσκεψή του στη Σερβία, ο Πρωθυπουργός θα  συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της Σερβίας, Boris Tadic και Mirko Cvetkovic αντίστοιχα.

Μπορεί να μάθουμε περισσότερα απ το FOX NEWS.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.