Αφού δεν πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε ο ….Βούλγαρος στα μπλόκα (!)


Με επιτροπή ελλήνων αγροτών που έχουν αποκλείσει τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα συναντήθηκε το απόγευμα ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
Η συνάντηση έγινε επί βουλγαρικού εδάφους, στις 4 περίπου το απόγευμα.
Ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ συναντήθηκε με 9μελη αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλόκο του Προμαχώνα
Οι αγρότες του έδωσαν φάκελο με τα αιτήματα τους προς ενημέρωση του. Ο Μπορίσοφ τους ζήτησε να ανοίξουν τα σύνορα και οι ίδιοι σε ένδειξη καλής θέλησης άνοιξαν τα σύνορα και το βράδυ συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.


Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας έφτασε στον βουλγαρικό μεθοριακό σταθμό Κούλατα με ελικόπτερο. Στην 9μελη επιτροπή των ελλήνων αγροτών που είχε περάσει στο βουλγαρικό έδαφος ανάφερε ότι προτού ξεκινήσει από την Σόφια μίλησε τόσο με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ο οποίος- όπως είπε ο κ. Μπορίσοφ- δεν ήταν αντίθετος με την συνάντηση στα σύνορα, όσο και με τον Α. Σαμαρά.
Όπως έγινε γνωστό, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Μπ. Μπορίσοφ. Ο βούλγαρος πρωθυπουργός ενημέρωσε τον έλληνα ομόλογο του για την πρόθεση του να μεταβεί στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, προκειμένου να συνομιλήσει με τους βούλγαρους μεταφορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Από: antinews

Σχόλια