Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η κυβέρνηση, αντί να επιτίθεται στους αγρότες και αντί να ασχολείται με επικοινωνιακές “φιέστες”, θα πρέπει να σκεφτεί ότι η Νέα Δημοκρατία πέρυσι, έμπρακτα, στήριξε τον αγροτικό πληθυσμό. Και φέτος στηρίζει, προτείνοντας “όχι στον αποκλεισμό των δρόμων”, στο γενικότερο οικονομικό πρόβλημα το οποίο διέρχεται η χώρα.
Αλλά, επιτέλους, ο πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Επαναλαμβάνω: Είναι ευθύνη του, είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Ο κόμπος, πια, έχει φτάσει στο χτένι. Ας μιλήσει με απλούς αγρότες ο ίδιος, αντί της “φιέστας” που κάνει, για να καταλάβει αυτό που του λέμε». 

Σχόλια

  1. Όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιούμε πόσο κακός κυβερνήτης είναι ο Γιωργάκης.
    Είναι τόσο άσχετος με όλα τα θέματα (οικονομικά, μεταναστευτικό, εξωτερικά, κοινωνικά, ανεργία, εγκληματικότητα) που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε κινούμενη άμμο.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξε, γι' αυτό μας βουλιάζει.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    Μετά από μόλις τέσσερις μήνες η πορεία του πρωθυπουργούλη Γιωργάκη φαίνεται προδιαγεγραμένη.
    Οι κοινωνικές εκρήξεις που θα δούμε το 2010 δεν θα έχουν προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.