Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Κάθε Πόλις και ΚΕΠ, κάθε χωριό και.....Φορολογικά ΚΕΠ σε κάθε χωριό και απομακρυσμένη περιοχή της χώρας σχεδιάζει να συστήσει το Υπουργείο Οικονομικών για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, να πληρώνουν ΦΠΑ και τέλη και να διεκπεραιώνουν όποιες άλλες υποθέσεις έχουν με την Εφορία. Τη ριζική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Υπουργείο Οικονομικών με κατάργηση εφοριών, τελωνείων και επανασύσταση του ΣΔΟΕ προβλέπει σχέδιο που έχει τεθεί σε κοινωνικό διάλογο για τη φορολογική μεταρρύθμιση.

Σχόλιο:
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε....
Καλά δεν έχουν δουλειά όλη μέρα και σκέφτονται όλα αυτά τα απίθανα συστήματα και δομές.
Πότε θα γίνουν όλα αυτά, πώς θα στελεχωθούν, πως θα εξοπλισθούν;
Σε τελική ανάλυση ποιός πληρώνει τον λογαριασμό;
Αφήστε που μου θυμίζει το αλησμόνητο σλόγκαν, άλλων εποχών, "Κάθε πόλις και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.