Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΚΤΕΛ Ημαθίας: Αναστέλλει το βραδινό δρομολόγιο Βέροια - Αθήνα, λόγω διακοπής κυκλοφορίας στα Τέμπη


Σε αναστολή των βραδινών δρομολογίων που συνδέουν την Βέροια με την Αθήνα, προχωρά από Τρίτη 12/1 το ΚΤΕΛ Νομού Ημαθίας, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στα Τέμπη. Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας αναφέρει ότι "λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν και συνεχίζονται μετά την κατολίσθηση στην κοιλάδα των Τεμπών, αναστέλλεται από σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου και μέχρι νεοτέρας, το βραδινό δρομολόγιο από Βέροια προς Αθήνα και αντίστροφα. Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή δρομολογίων, η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας θα ενημερώσει έγκαιρα το επιβατικό του κοινό".
"Η οικονομική ζημιά για το ΚΤΕΛ μας, λόγω των Τεμπών, είναι ανυπολόγιστη" δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ημαθίας, Αναστάσιος Συμεωνίδης και υπογράμμισε: "Το επιβατικό κοινό προτιμά το τρένο για να αποφύγει την ταλαιπωρία. Ζητούμε από την Πολιτεία να επιτρέψει στα λεωφορεία μας να εκτελούν τα δρομολόγια μέσω Αγιάς και όχι μέσω Ελασσόνας".
Το ΚΤΕΛ Ημαθίας εκτελούσε μέχρι τώρα τρία δρομολόγια από Βέροια προς Αθήνα και άλλα τρία από Αθήνα προς Βέροια. Ο κ. Συμεωνίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασταλεί και το μεσημεριανό δρομολόγιο προς Αθήνα, καθώς -όπως είπε- το επιβατικό κοινό έχει συρρικνωθεί σε μονοψήφιο αριθμό. «Τις τρεις τελευταίες μέρες ο αριθμός των επιβατών ήταν πέντε, τρεις και ένας, αντίστοιχα, πράγμα που καθιστά ασύμφορο το βραδινό δρομολόγιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ημαθίας.
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.