Αστυνόμευση "νέου τύπου" και τέρμα στους "ψευτοτσαμπουκάδες"....


Στο Ηράκλειο Κρήτης μετέβη χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, όπου και συναντήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου με αξιωματικούς της Κρήτης των τριών σωμάτων ασφαλείας.

Τη συνεργασία όλων των φορέων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Κρήτης, για την εξάλειψη κάθε θύλακα εγκληματικότητας του νησιού, ζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που προανήγγειλε και νέο γύρο αστυνομικών επιχειρήσεων στο Μυλοπόταμο ή όπου αλλού απαιτείται, εφόσον κριθεί αναγκαίο από τις έρευνες που θα προηγηθούν. Επίσης, ο κ. Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για μηδενική ανοχή και δήλωσε ότι θα μπει τέρμα στους ψευτοτσαμπουκάδες και στα άβατα της Κρήτης. Παράλληλα, ο κ.Χρυσοχοϊδης μίλησε για αστυνόμευση νέου τύπου στα αστικά κέντρα με πρωτοφανή αστυνομική παρουσία, ενώ εξήγγειλε αναδιάρθρωση του πυροσβεστικού και λιμενικού σώματος.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8 , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια:
Αμάν, αμάν ο Σαϊνης ξαναχτύπησε...
Πολύ σκληρός ο Κος Χρυσοχοίδης.
Τέρμα στους ψευτοτσαμπουκάδες .. και αστυνόμευση νέου τύπου....
Ε ρε γλέντια !!!
Τι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε ακόμη...

Σχόλια

 1. Πήγε να συγχαρεί την εκεί Αστυνομία κύριοι. Ναι διότι δεν επέτρεψαν σε εκλεγμένο βουλευτή να μιλήσει και του είπαν επίσης ότι δεν μπορούν να του εγγυηθούν την ασφάλειά του.

  Ο Βουλευτής κακώς (κατ έμέ) υπάκουσε στις αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης δεν του επέτρεψαν να ομιλήσει σε προγραμματισμένες εκπομπές σε τοπικά κανάλια T.V

  Για όλα αυτά πήγε Ο ΠΡΟΠΟ να τους σφίξει το χέρι.

  Σχετικά με την παρασημοφόρησή τους ελέγχεται ως ανακριβής.

  ΡΕΕΕΕΕ!!! ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ????

  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!


  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.