Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Τα εξελιγμένα παπούτσια του μέλλοντος για την ασφάλεια των ιερόδουλων


Ονομάζονται Aphrodite Platform Shoes και πήραν το όνομα τους όπως αναφέρεται στο site απο τον δημιουργό που ξεκίνησε το ταξίδι έμπνευσης του απο την Κύπρο. Γοητεύτηκε απο τις ιερόδουλες της αρχαιότητας και απο την εξύμνηση της γονιμότητας στα αρχαία χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά το πως οι ιερόδουλες καλούσαν τους άνδρες φορώντας σανδάλια που αποτύπωναν στο χώμα την φάση ”ακολούθησε με”. Δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη ασφάλειας που χρειάζονταν όσες γυναίκες εργάζονταν σας ιερόδουλες λόγο των αυξημένων περιστατικών επιθέσεων στο επάγγελμα τα τελευταία χρόνια.
Τα παπούτσια πλατφόρμες του μέλλοντος, έχουν GPS, συναγερμό, ηχεία, οθόνη προβολής οπου μπορούν να προβληθούν ότι εικόνες ή βίντεο θέλει αυτός που τα φοράει, και μάλιστα μπορούν και να το αναβαθμίζουν διαδικτυακά.
Κοίτα να δεις βρε παιδί μου…

Από: BananiaGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.