Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

κ. Παπανδρέου προεκλογικά μιλάγατε για διαφάνεια και ηθική... τώρα!!!

Αν η καταγγελία που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η Realnews περί αργομισθίας,από την κρατική ΕΡΤ, δυο βΟλευτών του ΠΑΣΟΚ αληθεύει τότε σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.
Η εφημερίδα γράφει φαρδιά πλατιά πως η κυρία Άρια Αγάτσα και ο κύριος Παντελής Ασπραδάκης πέρα από τη βουλευτική αποζημίωση εισπράττουν κανονικά και το μισθό τους από την ΕΡΤ.
Σίγουρα το θέμα δεν είναι οικονομικό, αν και θα μπορούσε να ήταν γιατί ποιος ξέρει πόσοι ακόμα ενθυλακώνουν δυο και τρεις μισθούς από τον κρατικό κορβανά, είναι όμως ηθικό και τεράστια πρόκληση την ίδια ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι είναι άνεργοι ή φυτοζωούν.

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε το δημοσίευμα κι είμαστε περίεργοι ν' ακούσουμε την εξήγηση κάθε αρμόδιου σχετικά με την αργομισθία των δυο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος!
Αναμένουμε... δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου, όσο και του λαλίστατου υπουργού εργασίας αλλά και των ιδίων που χωρίς ντροπή εισπράττουν αργομισθίες και αυτών που τους τα δίνουν εκ μέρους της ΕΡΤ.
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ
Up: Λάβαμε από τον κ. Παντελή Ασπραδάκη την ακόλουθη απάντηση στα σχόλια την οποία και δημοσιεύουμε... Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της Real News που αφορά το άτομό μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχω κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού κατά ημερομηνία πριν την κυκλοφορία της εν λόγω εφημερίδας για λόγους δεοντολογίας.
Ενημερώνω επίσης ότι η υποβολή της παραίτησής μου από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Σχολιο apneagr: κ. Ασπραδάκη λέτε έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δηλαδή αν την επόμενη τετραετία - λέμε εμείς τώρα - δεν επανεκλεγείται θα επανέλθετε κανονικά; Σαν δίπορτο μου ακούγετε αυτό... Παραίτηση κ. Ασπραδάκη έπρεπε να καταθέσετε παραίτηση, και μάλιστα πριν καταθέσετε την υποψηφιότητα σας για να εκλεγείτε.


Aπό: apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.