Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Τα Σκόπια "προσφέρουν" στην Ελλάδα νέα σύσκεψη για το όνομα...."Macedonian woman walks past a hand drawn old map of ethnic Macedonia, with a teritory which today belongs to the FYROM, Greece and Bulgaria on the wall of the main train station of the capitol Skopje, on 08 December 2009. Photo by EPA/BGNES"
 

Σύμφωνα με άρθρο του novinite.com, ο ΥΠΕΞ της FYROM, πρότεινε την διοργάνωση μιας νέας διμερούς σύσκεψης, σχετικά με την διαφωνία του ονόματος.

Προτείνουν η συνάντηση να γίνει την Πέμπτη στο Λονδίνο σε μιά προσπάθεια να δώσουν νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.


Ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της FYROM, αναφέρει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει ταυτόχρονα με μια διεθνή συνάντηση για το Αφγανιστάν. 

Κοιτάξτε τώρα την φωτογραφία του άρθρου και τον υπότιτλο...
Η αφίσα βρίσκεται στον κεντρικό σταθμό των Σκοπίων

Και πέστε μου μετά, άν μπορείς να συζητήσεις και τι, με αυτούς τους απίθανους τύπους, οι οποίοι κατά τα άλλα δεν διεκδικούν τίποτε.....
Φοβερή προσφορά από μέρους των Σκοπιανών..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί καλά κάνουν αγαπητέ μου, αφού εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα οι μαλ@κες της υπόθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.