Πρώτα ο Πολίτης με υψηλού κύρους γνωμοδοτική επιτροπή και δημοτικό ανταποκριτή!!Ακολουθούν αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Κου Πρωθυπουργού και του Κου Ραγκούση, μετά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε η νέα αρχιτεκτονική δομή της αυτοδιοίκησης.

Ο Koς Πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι "θα συσταθεί υψηλού κύρους γνωμοδοτική επιτροπή για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργία της κυβέρνησης και των θεσμικών οργάνων με στόχο πάντα την αρχή "πρώτα ο πολίτης"

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι :
"Θα δημιουργηθεί διοικητική "βοήθεια στο σπίτι" για τους δημότες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις δημοτικές υπηρεσίες και θα θεσμοθετηθεί ο "δημοτικός ανταποκριτής", δηλαδή ο πολυδύναμος υπάλληλος που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους με αξιοποίηση και των νέων τεχνολογιών".

Σχόλιο:
Θερμή παράκληση άν κάποιος κατάλαβε τι εννοούν οι "ποιητές" να μας το πεί και εμάς!!
Τι ΘΑ είναι αυτή η υψηλού κύρους γνωμοδοτική επιτροπή;
Από ποιούς θα απαρτίζεται, τι καθήκοντα θα έχουν αυτοί οι "τύποι", τι δικαιοδοσία, σε ποιόν θα λογοδοτούν;
Πως είναι δυνατόν μια εξωκοινοβουλευτική επιτροπή να κατευθύνει και στην ουσία να υποδεικνύει το τον τρόπο ενάσκησης του κυβερνητικού έργου;

Δεν υπάρχει υπουργικό συμβούλιο, δεν υπάρχουν σύμβουλοι του Πρωθυπουργού;
Είναι δυνατόν σε περιόδους λιτότητας και σφιχτής οικονομικής πολιτικής, να μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα για σύσταση και συγκρότηση "απίθανων" επιτροπών;
Αμ το άλλο με την διοικητική βοήθεια στο σπίτι και τον δημοτικό ανταποκριτή, που το βάζετε.
Μέχρι τώρα ξέραμε για πολεμικό, στρατιωτικό, οικονομικό, πολιτικό, ....ανταποκριτή.
Τώρα μας πρόεκυψε και ο δημοτικός ανταποκριτής, τον οποίο ανάμεσα στα άλλα θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και για να σας ανοίξει σελίδα στο Facebook....
Πρώτα ο Πολίτης με  υψηλού κύρους γνωμοδοτική επιτροπή και δημοτικό ανταποκριτή.....

Σχόλια

 1. "Σχόλιο:
  Θερμή παράκληση άν κάποιος κατάλαβε τι εννοούν οι "ποιητές" να μας το πεί και εμάς!!
  Τι ΘΑ είναι αυτή η υψηλού κύρους γνωμοδοτική επιτροπή;"

  Άσε,θα σου πω εγώ. Γνωμοδοτική επιτρόπή σημαίνει οτι έχουμε καινούριους γνωστούς να βολέψουμε, και πρέπει να τους δώσουμε κάτι να κάνουν.

  Καλημέρες. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.