Μαθήματα Ιστορίας..


Ακολουθεί απόσπασμα από την:
"ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (4 Ιανουαρίου)"

Όλη η ομιλία ΕΔΩ

Το μήνυμά μας, το μήνυμα της Ελλάδας, είναι απλό αλλά σημαντικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας. Πρέπει να την αγαπούμε πάντα, αλλά να μην την αφήνουμε να μας αιχμαλωτίζει.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να διδαχθούμε από την ιστορία μας, να αναπτύξουμε ένα κοινό, ειρηνικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον. Και το μέλλον αυτής της περιοχής, το μέλλον των Βαλκανίων, το μέλλον της Σερβίας, βρίσκεται στην ευρωπαϊκή μας οικογένεια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχόλιο:
Τώρα γιατί μπερδεύτηκα πάλι..
Δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ιστορία μας.
Πρέπει να αγαπάμε την ιστορία μας.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να διδαχθούμε από την ιστορία μας.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ !!!
Tι σημαίνει να μην την αφήνουμε να μας αιχμαλωτίζει;
Πως να μας αιχμαλωτίσει;
Για να σε αιχμαλωτίσει κάτι θα πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί του, να γνωριστείς, να το μάθεις.
Για να μην ξεχνάς την ιστορία, θα πρέπει πρώτα να την διαβάσεις, να την ξέρεις καλά, να την κάνεις κτήμα σου, να την αγαπήσεις κι αυτή με την σειρά της να σε αιχμαλωτίσει.

Αρκετοί από ΕΜΑΣ και δυστυχώς πολλοί άλλοι από ΕΣΑΣ τους κρατούντες, μάλλον δεν διαβάζετε και δεν γνωρίζετε ιστορία ώστε ΝΑ ΣΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ


Σχόλια

  1. Να μην μας αιχμαλωτίζει η ιστορία μας... Να δουν και οι Τσάμηδες άσπρη μέρα, και οι Βούλγαροι Αιγαίο. Και το Κοσσυφοπέδιο δεν υπήρξε... Τέτοια να λες και σε βλέπω να φεύγεις χαράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.