Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Και Έλεγα να σου στείλω ένα γράμμα.....Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν, είχε μια ολιγόλεπτη διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια, την Δευτέρα στο Abu Dhabi στο περιθώριο του "World Future Energy Summit 2010 (WFES)".

 Σύμφωνα με το πρακτορείο Anatolia ο Κος Παπούλιας φέρεται να είπε ότι, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αποσταλεί η  επιστολή-απάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην επιστολή που είχε στείλει ο Τούρκος πρωθυπουργός .

Επίσης ο  Ερντογάν ανέφερε ότι προτίθεται να επισκεφθεί την Αθήνα.


Σχόλιο:
Αμάν πιά κι αυτή η επιστολή, 3 μήνες περάσανε...
Μήπως στέγνωσε το μελάνι..

Περιμένει με αγωνία ο άνθρωπος.
Και έλεγα να σου στείλω ένα γράμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.