Μπιρμπίλη "άδικο μέτρο τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας στα παλαιά οχήματα"


Νόμιμο και δίκαιο τρόπο για τους ημιυπαίθριους χώρους προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο πολίτης, να αποκατασταθούν τυχόν αδικίες, αλλά και να μη δημιουργηθεί νέα γενιά αυθαιρέτων, αναζητεί η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Σε συνέντευξη της σήμερα στα ΝΕΑ τονίζει ότι δεν υφίσταται θέμα νομιμοποίησης αφού το πλαίσιο είναι αντισυνταγματικό. Η Υπουργός, η οποία έχει ήδη δώσει προς διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ετοιμάζεται να εξαγγείλει το πρόγραμμα «Αθήνα 2014» για τις αναπλάσεις στην πόλη και την Αττική, ενώ υπόσχεται ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν αρχίσει και τα έργα.

Χαρακτηρίζει άδικο μέτρο τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας στα παλαιά οχήματα, ενώ τονίζει πως θα έπρεπε τα τέλη να διοχετεύονται σε περιβαλλοντικές δράσεις και να ισχύσει εν μέρει η απόσυρση, ίσως όμως με κίνητρο την αύξηση χρήσης των δημόσιων μέσων μεταφοράς και όχι την αγορά άλλου Ι.Χ.
  
Πηγή: news.ert.gr

Σχόλιο:

Είναι θετικό και ειλικρινές Κα Μπιρμπίλη, το ότι αναγνωρίζετε άδικο μέτρο τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας στα παλαιά οχήματα.
Θα έπρεπε να εκφράσετε την διαφωνία σας πρίν την λήψη της απόφασης.
Τώρα είναι αργά γιατί πληρώσαμε, όλοι πήγαμε στο ταμείο.
Και όπως γνωρίζετε : «μετά από την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται»

Σχόλια

  1. Τι να κάνεις φίλε μου. Τα ''άνετα'' και ''χαλαρά'' νεωτερίστικα στυλάκια της κυρίας Μπιρμπίλη αυτά έχουν. Κάτι σαν τους παλαιούς που είχαν φτάσει μετά την μεταπολίτευση στην Ελλάδα με ζιβάγκο και τριμμένα σακάκια, και μας απαύτωσαν μετά κανονικά και με τον νόμο. Όπου βλέπουμε ''χαλαρούς'' και ''άνετους'' πρέπει να αρχισουμε να αγωνιούμε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.