Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Στην κραυγή αγωνίας του αγροτικού πληθυσμού της χώρας η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απαντά γενικόλογα και με αοριστίες.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Στην κραυγή αγωνίας του αγροτικού πληθυσμού της χώρας η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απαντά γενικόλογα και με αοριστίες.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δείχνει να μην έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος των αγροτών και τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Επί των συγκεκριμένων αιτημάτων των παραγωγών καμία ξεκάθαρη απάντηση, καμία συγκεκριμένη απόφαση. Οι ευθύνες της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων ανήκουν στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Καλούμε την ύστατη αυτή στιγμή, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, να θυμηθεί τις περσινές υποσχέσεις του στους αγρότες κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεών τους και να δώσει λύση στο αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.