Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Από τις ελληνικές φυλακές κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία


Από ελληνική φυλακή κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία
Στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου δημοσιεύεται σήμερα ρεπορτάζ με τίτλο «Απειλές για βομβιστικές επιθέσεις από τις ελληνικές φυλακές» για τον Έλληνα κρατούμενο Κωνσταντίνο Α. που στο παρελθόν είχε απαγάγει δύο άτομα στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος, αλλά και της ίδιας της εφημερίδας ο Έλληνας κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία:
«Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου ο κρατούμενος των ελληνικών φυλακών Κ.Α τηλεφώνησε σε δύο εφημερίδες, στη Βαυαρική Rαδιοφωνία και στα κεντρικά της Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος -χωρίς να δηλώσει τα στοιχεία του- και ζήτησε δέκα εκατομμύρια ευρώ. Εάν δεν του δίνονταν, απείλησε με βομβιστικές επιθέσεις σε δύο διαφορετικά μέρη στη Γερμανία. Για να αποδείξει μάλιστα ότι μπορεί να το κάνει, ανέφερε τον αριθμό θυρίδας αποσκευών στον σταθμό του Μονάχου και είπε ότι εκεί έχει τοποθετηθεί βόμβα. Η αστυνομία βρήκε τελικά στη θυρίδα μόνο ένα κερί, αλλά έκτοτε λαμβάνει όλες αυτές τις απειλές σοβαρά υπ’ όψιν της. Ήδη η εισαγγελία του Μονάχου διενεργεί έρευνες για να βρει τον συνένοχο του Έλληνα κρατουμένου στη Βαυαρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.