Από τις ελληνικές φυλακές κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία


Από ελληνική φυλακή κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία
Στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου δημοσιεύεται σήμερα ρεπορτάζ με τίτλο «Απειλές για βομβιστικές επιθέσεις από τις ελληνικές φυλακές» για τον Έλληνα κρατούμενο Κωνσταντίνο Α. που στο παρελθόν είχε απαγάγει δύο άτομα στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος, αλλά και της ίδιας της εφημερίδας ο Έλληνας κρατούμενος απειλεί με βομβιστικές επιθέσεις στη Γερμανία:
«Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου ο κρατούμενος των ελληνικών φυλακών Κ.Α τηλεφώνησε σε δύο εφημερίδες, στη Βαυαρική Rαδιοφωνία και στα κεντρικά της Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος -χωρίς να δηλώσει τα στοιχεία του- και ζήτησε δέκα εκατομμύρια ευρώ. Εάν δεν του δίνονταν, απείλησε με βομβιστικές επιθέσεις σε δύο διαφορετικά μέρη στη Γερμανία. Για να αποδείξει μάλιστα ότι μπορεί να το κάνει, ανέφερε τον αριθμό θυρίδας αποσκευών στον σταθμό του Μονάχου και είπε ότι εκεί έχει τοποθετηθεί βόμβα. Η αστυνομία βρήκε τελικά στη θυρίδα μόνο ένα κερί, αλλά έκτοτε λαμβάνει όλες αυτές τις απειλές σοβαρά υπ’ όψιν της. Ήδη η εισαγγελία του Μονάχου διενεργεί έρευνες για να βρει τον συνένοχο του Έλληνα κρατουμένου στη Βαυαρία.»

Σχόλια