Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Άρχισαν τα προβλήματα με την ψηφιακή εποχή στην τηλεόραση;


Ελπίζω να μην εκπλήσσεστε. Εξυπακούεται πως προέκυψαν ζητήματα, γιατί όπως πάντα στο Μπανανιστάν, όλα γίνονται κάτω απο το τραπέζι και πρόχειρα, και εμάς μας πασάρουν φούμαρα. Αλίμονο σε όσα ψάρια τσίμπησαν και πήγαν να ακουμπήσουν τα φράγκα τους στα καταστήματα που τους λένε ψέμματα επειδή δεν έχουν ιδέα, για τις plasma τηλεοράσεις, τους αποκωδικοποιητές και το ψηφιακό σήμα. Τελικά αν ο Έλληνας δεν τα σκάσει και δεν τον κοροϊδέψουν, μυαλό δεν βάζει. Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορες. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Εκτός απο ελάχιστες περιοχές που δεν έχουν άλλη επιλογή, μπορείτε να δείτε τα κανάλια όπως πριν, δεν έχουν πάψει να εκπέμπουν όπως παλιά. Αρκεί να κάνετε μία νέα αναζήτηση στις συχνότητες αν έχετε χάσει το σήμα, και να ξαναρυθμίσετε τα κανάλια. Μην ταλαιπωρήστε, μην τους τα ακουμπάτε, και προπαντός μην ταλαιπωρείτε μεγάλους ανθρώπους βάζοντας τους σε διαδικασίες με δέκτες και τηλεκοντρόλ. Η Ελλάδα είναι μία χώρα μεσηλίκων και ηλικιωμένων, και έτσι όπως πάει, έτσι θα παραμείνει. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν, και  δείτε τώρα πως θα αρχίσουν τα καταστήματα να πουλάνε οτι τους κατέβει, γιατί ούτε και αυτά ξέρουν. Ήδη ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες όσων τα ακούμπησαν άδικα. Μην τους αφήνετε να σας παραπλανούν και να σας κάνουν κοπάδι, θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, τις οποίες ναι μεν αργά η γρήγορα θα επιλύσουν με τον τρόπο τους, αλλά το ζητούμενο είναι οτι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε, και υπάρχει χρόνος να κατασταλάξουν κάπου τα πράγματα μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο, χωρίς να μπείτε σε έξοδα και τρέξιμο.

Κάποιοι φώναζαν ήδη οτι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τα πράγματα:

Με «προνόμια» αλλά χωρίς άδειες (!) η μετάβαση στην ψηφιακή TV

Και τώρα αρχίζουν τα παρατράγουδα:

Ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να παγώσει τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή!

Εδώ μπορείτε να δείτε την αναδημοσίευση του Ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΠΛΑ Ελληνικά

Από: bananiagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.