Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Ε όχι ρε λεβέντες... το παραμύθι των ακροδεξιών δεν πείθει πλέον κανέναν

Το "έγκριτο" «ΒΗΜΑ» κόπτεται για τη Δημοκρατία και συλλήβδην βαφτίζει ακροδεξιά κάθε εκδήλωση αντίστασης στον κομπλεξισμό, τον εθνομηδενισμό και την άκρατη εισβολολατρεία.

Ε όχι ρε λεβέντες. Δεν είμαστε ακροδεξιοί. Δεν υπήρξαμε ποτέ ακροδεξιοί. Δε χαρίζουμε σε καμιά ταμπέλα την αγάπη μας για την πατρίδα.

Κι όταν πολλοί από μας συμμετείχαμε και πρωτοστατούσαμε στους μεγάλους αγώνες αυτού του λαού για Δημοκρατία και δικαιοσύνη, για εθνική ανεξαρτησία και φιλολαϊκή οικονομική πολιτική, κάποιοι από σας, εσείς και τα αφεντικά σας συκοφαντούσατε και λοιδορούσατε και αυτούς τους αγώνες.

Γιατί βγήκατε από ένα σκαρί που σας έμαθε να μισείτε τους κοινωνικούς αγώνες. Γιατί ο άξιος (ή και ανάξιος) μισθός σας, είναι το τίμημα αυτού του μίσους.
Είναι η επιβράβευση του δηλητηρίου που χύνετε καθημερινά.

Γιατί όταν αυτός ο... λαός αντιπαλεύει τη σοσιαλοθολούρα της ανοικτής κοινωνίας, τον βαφτίζετε ακροδεξιό έκτρωμα… Ποιοι είστε εσείς άραγε; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Όταν αγωνίζεται για ανεξαρτησία και δικαιοσύνη, τον ξαναβαφτίζεται ακροαριστερό τυχοδιώκτη.

Γιατί αυτό που μισείτε, είναι την περηφάνια αυτού του λαού! Γιατί τον θέλετε χειραγωγημένο και άβουλο! Γιατί τον θέλετε να ενσωματώνεται στο σύστημα και τις επιλογές του, επειδή εσείς δεν τολμήσατε να το αμφισβητήσετε!

Αλλά αυτός ο λαός δε θα σας κάνει τη χάρη.
Δε θα κιοτέψει επειδή κάποιοι από σας αποφασίσατε να στολίσετε το προσκυνημένο σας κεφάλι με κόκκινο λειρί. Θα συνεχίσει ν αγωνίζεται με κάθε τρόπο για την πατρίδα και τη γειτονιά του. Και σε πείσμα της Νέας Τάξης και όσων την εκπροσωπούν, όλο και νεώτερες ηλικίες θα μπαίνουν σ αυτό τον αγώνα.

Γιατί είναι ένας αγώνας όμορφος, δίκαιος και με ανυπέρβλητα ιδανικά. Αφορά στην πατρίδα που δε θα την παραδώσουμε. Γιατί κάποιοι από μας ματώσανε και για τη δική σας «ελευθεροτυπία» του μπουρδολογείν και του κατασυκοφαντείν τους αγώνες.

Γιατί το «αυγό του φιδιού» δεν είναι η νεολαία μας που αγαπά την πατρίδα και τιμά τις παρακαταθήκες των προγόνων της.

Το αυγό του φιδιού είναι όλοι εκείνοι που την επιβουλεύονται. Το αυγό του φιδιού είναι όλοι εκείνοι οι «Τσενάϊ» που θα επιστρέψουν κοντολογίς ως ηγετίσκοι της Εθνικής διάλυσης, για να αξιοποιήσουν σε βάρος της Ελλάδας το δηλητήριο που χύνετε εσείς καθημερινά.
Σ αυτό το δηλητήριο θα αναζητήσουν τη «νομιμότητά» τους. Σ αυτό το δηλητήριο θα αναζητήσουν τους σύγχρονους Νενέκους και τους Εφιάλτες του 21ου αιώνα.

Αυτό είναι το αυγό του φιδιού. Και το πιο επικίνδυνο δηλητήριο είναι οι απόψεις που το στηρίζουν. Είναι οι συκοφαντίες που ξεστομίζετε. Είναι το μίσος για κάθε τι ελληνικό, είναι η απέχθειά σας για καθέναν που τολμά να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας.

Κι αυτό το δηλητήριο, αυτός ο λαός θα το συντρίψει, μαζί του θα συντρίψει και τα φίδια που το αναπαράγουν καθημερινά.

Το παραμύθι των ακροδεξιών δεν πείθει πλέον κανέναν. Τη συμμετοχή μας στους μεγάλους αγώνες αυτού του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και δικαιοσύνη, κάποιοι από εμάς δε την κεφαλαιοποιήσαμε. Δε την αλλοτριώσαμε για να ενταχθούμε στο μηχανισμό του συστήματος ως βολεμένοι «πρώην» επαναστάτες.

Κάποιοι από μας ματώσαμε για τα δίκια των εργαζομένων στην αντιπαράθεσή μας με τους πληρωμένους τραμπούκους, στις δύσκολες εποχές των αγώνων στα ναυπηγεία, στην ΕΤΜΑ με τη δολοφονημένη Βασιλακοπούλου και αλλού. Κι όταν εμείς ματώναμε σ αυτούς τους αγώνες, το κάναμε γιατί αγαπούσαμε και την πατρίδα μας και το λαό της.

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι αναζητούσαν λαγούμια για να κρυφτούν. Είναι οι ίδιοι που σήμερα τολμούν να βάζουν κατά παραγγελία ταμπέλες σε όποιον τολμά να αντισταθεί στο πιο βρώμικο σχέδιο που εξυφάνθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Δε θα σας περάσει.

Τις απόψεις σας και τη λογική σας θα την τσακίζουμε κάθε φορά που θα τη συναντάμε μπροστά μας. Και θα την τσακίζουμε με τον πιο έντιμο και αποτελεσματικό τρόπο. Θα αποκαλύπτουμε πόσο απροκάλυπτα εχθρεύεται αυτό το λαό. Και οφείλετε να το πάρετε απόφαση.

Το ποτάμι της οργής και της αντίστασης, όχι μόνο δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω, αλλά θα γίνει οργισμένη θάλασσα που θα σας «καταπιεί».
 Από: apneagr

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.