Επισκέψεων συνέχεια : Κλιμάκιο του ΔΝΤ στην Αθήνα


Κλιμάκιο στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φθάνει σήμερα στην Αθήνα για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση, οι οποίες θα έχουν στόχο να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ταμείου.
Επισημαίνεται επίσης ότι το κλιμάκιο έρχεται μετά από σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, θα παραμείνει στην Αθήνα για μια εβδομάδα και θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την παροχή τεχνικής υποστήριξης από το ΔΝΤ τους επόμενους μήνες σε ό,τι αφορά τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, την φορολογική πολιτική, όπως και τη σύνταξη και εφαρμογή του προϋπολογισμού.
Το κλιμάκιο θα κινηθεί στο πλαίσιο της περιοδικής παρακολούθησης των χωρών-μελών του Ταμείου. Αρμόδιος αξιωματούχος του Ταμείου αποσαφήνισε ότι τα στελέχη του ΔΝΤ έρχονται στην Αθήνα όχι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο σύναψης δανείου, ή την τοποθέτηση της Ελλάδας υπό κάποιας μορφής επιτήρηση, αλλά για να πράξουν το ακριβώς αντίθετο, να έχουν διαβουλεύσεις σχετικά με το πώς θα αποβούν περισσότερο αποτελεσματικά τα μέτρα που ήδη έχουν ανακοινωθεί όπως και αυτά που θα ληφθούν στο μέλλον.

Aπό:http://www.ana.gr/

Σχόλιο: 
Από επισκέψεις καλά πάμε...
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, περάστε κόσμε..
Κάθε εβδομάδα όλο και κάποιο κλιμάκιο-επιτροπή-οίκος θα ρθεί.
Που να πλακώσει και το καλοκαίρι

Σχόλια

  1. Πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει κύριε Γιώργο μας για το φιάσκο με τις τιμές των τσιγάρων;
    Τί Υπουργείο Οικονομίας είναι αυτό που δεν ξέρουν να κάνουν πολλαπλασιασμό και ποσοστά;
    Γελάνε οι μαθητές και τα οι φοιτητές όλης της Ελλάδας με τα καμώματα του Παπακωνσταντίνου. Τί Υπουργός είναι αυτός που τον διορθώνουν οι συμπαθείς, κατά τα άλλα, περιπτεράδες; Λέω να του στείλω το δεκατετράχρονο γιό μου να τον ξεστραβώσει, έχει φαίνεται περισσότερες πιθανότητες να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.
    Αυτό εννοούσες Γιωργάκη ότι θα κάνεις τις πρώτες 100 ημέρες, δηλαδή ότι θα αυτοεξευτελίζεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
    Πολύ θάθελα νάξερα τί σκέπτονται οι οπαδοί του πασόκ για όλα αυτά τα τρελλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα πει ΔΝΤ; οικος ακουσα οτι ειναι,τι οικος;
    ανοχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.